Uitjesplaats

Uitjesplaats PointerVoer een zoekopdracht uit

Uitjesplaats PointerVoer een zoekopdracht uit

Hallo, leuk dat je Uitjesplaats.nl bezoekt. Uitjesplaats is een lokaal initiatief om de vrijetijdssector in de Kempen te ondersteunen. Het laat zich het beste omschrijven als een marktplaats, maar dan voor uitjes.

Kempische ondernemers en organisatoren plaatsen er al hun evenementen en initiatieven. Inwoners en toeristen hebben op hun beurt één plek waar ze alles vinden.

ZOEKEN

We mogen er weer op uit. Maar als het op uitjes aankomt, zoeken we vaak het bekende op. Niet omdat we dat willen, maar simpelweg omdat we niks beters gevonden krijgen. Echt jammer, want er is zoveel meer te beleven, vooral hier in de Kempen. Zoek jij dus dat ene terras dat je nog niet kent, met die te gekke speeltuin erbij? Die voorstelling, rommelmarkt of die wijnproeverij? Vanaf nu vind je ze met Uitjesplaats.nl.

PROMOTEN

De kracht van Uitjesplaats is dat je zelf kan bepalen wat en wanneer je iets promoot. Dus organiseer je iets, heb je iets aan te bieden, heb je een actie of iets anders. Plaats het nu gratis en eenvoudig op Uitjesplaats.nl. Is het uitje voorbij, dan wordt het automatisch verwijderd. Een “Uitje” is een ruim begrip op Uitjesplaats. Alles wat de vrijetijdssector te bieden heeft, is een uitje. Iedere actie die je verzint, zet het er op. En is de dag voorbij, gaat het er weer vanzelf af. Zo kan je direct anticiperen op bijvoorbeeld het weer, je voorraad, persconferenties van Rutte enz. Kortom, ben creatief en maak gebruik van het platform. Hopelijk waardeer je ons initiatief en zorgen we er samen voor dat De Kempen snel weer boven jan is. Uitjesplaats
N.B. De uitjes dienen uiteraard te voldoen aan de regels gesteld door het RIVM.